Valors

Comunitat

Maranya no és un producte sinó una experiència participativa que vam crear entre tots i totes. Això vol dir que durant un parell de dies convidem a tothom a sentir-se part de Maranya ja sigui com a voluntari o proposant una activitat, un taller o música.

 

Transformació

Maranya convida a viure intensament el present i expressar-nos tal com som, cadascú a la seva manera única. En conclusió: un espai divertit on connectar amb nosaltres mateix @ s, la societat i la natura.

 

Celebració

Mentre gaudeixes del sol i els voltants, sentint-se inspirat per dissenys ecològics i persones d’idees afins, et convidem a recordar la importància de jugar i celebrar, participant en jocs, diversió al riu i ballant sota les estrelles.

 

Xarxes

Ens proposem fer possible una experiència de transformació personal i connexió entre persones i projectes. Volem crear un espai on superar les barreres que hi ha entre nosaltres i conèixer la realitat dels que ens envolta.

 

Ecologia

El nostre objectiu és ser un esdeveniment el més ecològic possible. Convidem a fer servir els recursos de manera responsable, protegir l’entorn, fer servir l’aigua amb cura i no deixar cap rastre (com burilles, bosses de plàstic, etc.).

Solidaritat

Creiem en la unió sobre la divisió i en la solidaritat entre les persones, inclosos els menys afortunats que nosaltres / els grups oprimits / minoritaris.

 

Consciència

Els nostres tallers inspiradors i diversos tindran un component educatiu per generar consciència tant com sigui possible.

 

Sense lucre

Maranya és un esdeveniment organitzat per voluntaris. Qualsevol possible romanent que quedi després del festival serà reinvertit en l’esdeveniment de l’any que ve. Els comptes seran publicats després del festival.

 

Diversitat

Aquest esdeveniment serà un espai inclusiu i respectuós amb la diversitat humana en totes les seves formes i accepta a les persones independentment del seu gènere, sexualitat, raça, etc.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close